HomeHome   FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister   Log inLog in 
BattleField = Sämst :(

 
Post new topic   Reply to topic    Swedish Maffia Forum Index -> Battlefield
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Erazor



Joined: 31 Dec 2002
Posts: 410
Location: Home

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 11:03 am    Post subject: BattleField = Sämst :( Reply with quote

Ye, så är det. Införskaffade för inte så längesedan BF2, är ett stort fan av 1942 o Vietnam o tänkte därf att BF2 förmodligen skulle komma att vara minst lika roligt. Och visst var det kul, i 5 min, då stänger skiten av sig helt oförklarligt. O så håller det på, mitt undertiden att jag spelar så bara spelet stänger ned och jag blir utslängd i Windows. Har föröskt en rad tips o trix. Höjt hastigheten på grafikkortsfläkten, patchat spelet, ominstallerat spelet, formaterat burken osv. Prövat det mest jag kan komma på, läst en del forum men inget har hjälp än så länge :S

Mitt system atm:
AMD Atholn 64 4600+ X2
2Gb Ram @ 550mhz - Corsair
ATI Radeon X800 XT PE
Western Digital Raptor 74GB SATA 8MB 10000RPM


Ingen som haft liknande problem eller nångon som vet vart felet kan ligga Sad Vill verkligen få spelet att fungera.

_________________
// Macbook Pro //
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
[KACFM]McRae
2006 Bronsdonator
2006 Bronsdonator


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 583
Location: Trelleborg

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Hade likadant innan..
Uppdaterade spelet på deras hemsida o problemet försvann vid 2:a uppdateringen tror jag..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tutten



Joined: 16 Jan 2004
Posts: 460
Location: Örebro/Finland

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 13:30 pm    Post subject: Reply with quote

för mig hjälpte det att sätta hz inställningarna till skärmen på default. och ändra i video cfg till allowallrefreshrates 1. jag har Atix800XTPE PCIE gkort.

1.Spelet gillar inte ATI

2.Spelet gillar inte mixtrande med grafik inställningar. typ "refreshlock"

prova det om du inte har gjort det ännu.Kan tänka mig att du gjort mycket om du läst i forum. En "ny" bugg är också att bf2 gillar inte windows konton med åäö bokstäver.


Jag kommer följa Ztreizores råd och köra med Nvidia från och med nästa år. 7800GTX 512mb
Back to top
View user's profile Send private message
icebreaker



Joined: 01 Oct 2002
Posts: 1023

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 0:11 am    Post subject: Reply with quote

Har hört att folk har fått det där problemet när dom har haft
strul med punkbuster. Det ska gå att uppdatera pb manuellt
och få ordning på det. Har själv inte haft problemet så jag kan
inte hjälpa dig närmare än så men sök på pb problem så kanske
du hittar något matnyttigt.

_________________
<a href="http://www.bf2sigs.net/sigs/link/43424800"><img src="http://www.bf2sigs.net/sigs/0/rand/43424800.jpg"></a>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tutten



Joined: 16 Jan 2004
Posts: 460
Location: Örebro/Finland

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 12:38 pm    Post subject: Reply with quote

ja just det! det har jag också gjort. pbweb.exe filen lägger man i pb mappen och uppdaterar manuellt. Filen hittar du på pb:S hemsida
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Swedish Maffia Forum Index -> Battlefield All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
   
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Om Cookies